ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ МЕДИЈА

У складу са Одлуком Организационог одбора 57.МОСИ „Нова Варош 2022“, Комисија за информисање, 10.06.2022.године упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ
ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ МЕДИЈА

Позивамо вас да будете део 57.Међуопштинских омладинских спортских игара (МОСИ) које ће се ове године од 20. до 24. јула одржати у Новој Вароши.

МОСИ су јединствена прилика за развој младих спортиста и обухватају васпитни рад, развијање и активно бављење спортом и физичком културом, изградњу материјалне базе физичке културе, развијање и ширење културе и заштиту животне средине. Најважнији задаци МОСИ су свестрано васпитање младе генерације, стална и систематска активност на масовном учешћу младих у јединственом планском систему такмичења са свим фазама предтакмичења на нивоу општина, обезбеђење континуитета и масовности, тако да финали део МОСИ као завршна смотра представља најидеалнију селекцију-репрезентацију општина учесница.

Жељно очекујемо учешће око 2500 такмичара и чланова делегација из 35 општина и градова из Републике Србије, Републике Српске, Федерације БиХ и Црне Горе. Такмичења ће се одржавати у 15 спортских дисциплина и 5 спортских дисциплина у оквиру Пара-МОСИ.

ИНФОРМАЦИЈЕ О РЕГИСТРАЦИЈИ МЕДИЈА

Само акредитовани медији и њихови представници ће моћи користити услуге медија сервиса, те вас молимо да се на време акредитујете. Електронском процесу регистрације можете приступити на следећем линку:

www.sportskisaveznv.rs

Регистрацију је могуће извршити у периоду од 10.06.2022. до 04.07. 2022. године. Молимо вас да имате на уму да након 04.07.2022. године акредитација неће бити могућа. Процес регистрације и акредитације је исти за писане медије и фотографе. Комисија за маркетинг и информисање 57.МОСИ „Нова Варош 2022“ гарантује заштиту података о личности.

Додатне информације о 57.МОСИ „Нова Варош 2022“ можете пронаћи на званичној веб страници:

www.sportskisaveznv.rs/57-mosi/

ПРИЈАВУ ЗА АКРЕДИТАЦИЈУ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ. Попуњену пријаву проследити на мејл: zdulanovic@gmail.com

Медијске услуге

Картица за идентификацију и акредитацију ће вам омогућити да пратите следеће догађаје:
•Официјелна такмичења
•Церемонију отварања и затварања
•Церемоније доделе медаља

Акредитовани новинари ће имати приступ:
•Прес центру
•Свим борилиштима
•Културно-забавном програму
•Главни прес центар ће нудити низ услуга укључујући:
•Распоред такмичења
•Резултате такмичења (доступни on-line и у дневној медијској комуникацији)
•Конференције за штампу (ако су резервисане)
•Смернице за медије (ако је потребно додатно појашњење)
•Информације о отварању и затварању 57.МОСИ
•Интернет

Преузимање акредитације

Након потврде ваше регистрације и давања вашег пасоша или личне карте на увид, своју акредитацију можете преузети у Главном прес центру на дан отварања игара 20. јула 2022.године.

Контакт

Уколико будете имали додатних питања, будите слободни контактирати Комисију за информисање на телефон број 064/2391269 или мејл адресу zdulanovic@gmail.com
Контакт особа је Жељко Дулановић.
Верујемо да ћете уживати у времену проведеном у Новој Вароши, познатој по планини Златар, меандрима Увца, белоглавном супу, оштрој клими и добрим домаћинима.
Добродошли у Нову Варош!

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
Жељко Дулановић

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *